En castellano

Avís legal

Aquest web és propietat de TOT PER LA ELEVACIO S.L.
Domicili: Pl. Santiago Rusiñol, s/n baixos, 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 93 891 42 56
e-mail: info@totelevacio.com
CIF: B60065497

L’ús del web www.totelevacio.com està sotmès als termes expressats en aquest avís legal així com a la resta de continguts del web. La navegació per aquest web suposa l’acceptació de totes les condicions aquí exposades.

L’ús del web és responsabilitat exclusiva de cada usuari. Els usuaris del web es comprometen a utilitzar-lo segons la llei i atenent tots els termes d’aquest avís legal. Tot Elevació declina qualsevol responsabilitat que es pugui derivar pel mal ús del web o els danys que puguin ocasionar els usuaris en l’ús d’aquest web.

Els continguts d’aquest web: textos, imatges, bases de dades, disseny i altre contingut, són propietat de Tot per la Elevació S.L. i estan protegits per la llei de la propietat intel·lectual. Els continguts inclosos que són propietat de tercers, s’utilitzen amb els drets atorgats a aquest efecte.

Queden totalment prohibits la reproducció, còpia, distribució o comercialització de qualsevol dels continguts d’aquest web sense l’autorització per escrit de Tot per la Elevació S.L.

Tot per la Elevació S.L. podrà modificar o actualitzar qualsevol apartat d’aquest avís legal i del contingut del web, en qualsevol moment i sense avís previ. Els usuaris queden obligats a les condicions establertes en el moment d’accedir al web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de la Llei 15/99 LOPD, l’informem que les seves dades personals i altra informació facilitada mitjançant el formulari de registre així com la procedent de les ordres de compra realitzades, serà inclosa i conservada per al seu tractament automatitzat en un fitxer , propietat de Tot per la Elevació,S.L., mentre no se’n sol·liciti la seva cancel·lació. El tractament es destinarà al desenvolupament i execució de la venda , l’atenció personalitzada dels productes i serveis que adquireixi i la la millora d’aquesta atenció , així com a la promoció de productes i serveis propis o de terceres empreses vinculades a Tot per la Elevació, S.L.

Les transaccions comercials són realitzades en un entorn de servidor segur sota protocol SSL i totes les comunicacions es transmeten codificades per assegurar el major nivell de protecció.

El client autoritza expressament que determinades dades seran posats a disposició d’altres empreses col·laboradores per a les finalitats indicades de prestació del servei: transportistes , instal·ladors , entitats financeres... Tot per la Elevació, S.L. tractarà aquestes dades amb la màxima confidencialitat essent el destinatari únic i exclusiu dels mateixos sense efectuar cessions o comunicacions a tercers al marge de les assenyalades per la normativa vigent.

Alhora, l’usuari autoritza l’enviament de consells comercials, ofertes i concursos promocionals, fins i tot a través de mitjans electrònics, per part de Tot per la Elevació, S.L.

En qualsevol moment podrà exercir els drets d’accés, rectificació , oposició o cancel·lació , dirigint-se mitjançant correu electrònic a info@totelevacio.com adjuntant còpia del seu DNI o document que el substitueixi .

POLÍTICA DE GALETES

Amb la finalitat de millorar els accessos, informació i seguretat , el web de Tot per la Elevació, S.L. utilitza fitxers cookies que s’instal·len a la memòria del navegador o al disc dur de l’ ordinador de l’ usuari . Llegiu atentament la secció d’ajuda del seu navegador per conèixer més sobre com activar el ” mode privat”. En cas que ho faci, podrà seguir visitant el nostre web, però la navegació pot no ser òptima i algunes utilitats poden no funcionar, així com també pot quedar ressentida la qualitat i rapidesa del servei prestat.